Anjo vd Wal web

Anjo van der Wal

Supervisor

Mevrouw A.J. (Anjo) van der Wal is zelfstandig systemisch organisatie-adviseur, trainer, supervisor en keuzebegeleider. Zij werkt zowel individueel als met teams voor diverse organisaties en begeleidt veranderingstrajecten en transformatieprocessen.

Anjo verbindt verschillende theorieën en praktijkervaringen op een pragmatische manier. Kenmerkend voor haar manier van werken is dat zij met overtuiging, betrokkenheid, vertrouwen en humor coaches in opleiding, medewerkers en teams in contact kan brengen met hun eigen potentieel.
Zij maakt gebruik van diverse methodes en modellen, zoals: NLP, systemisch waarnemen en opstellingen, TA, dialoog, werken met onderstroom en de verschillende contexten, verlangSamen en diverse creatieve werkvormen.

Anjo vindt het belangrijk om aan te sluiten bij wat er is in het hier en nu en hoe men zich daartoe zou kunnen verhouden. Zij schept daarin een sfeer van vertrouwen en veiligheid. Om optimaal te kunnen ontdekken, leren, experimenteren, reflecteren, verdiepen en onderbouwen om zo te komen naar waar jij zowel persoonlijk als coach voor wilt en kunt gaan staan.

Anjo is supervisor in de opleiding tot Master Coach.