Onze vrienden

Inspiratie en plezier in de samenwerking ontlenen we o.a. aan de onderstaande vrienden:

de baak

de Baak

DE HORST 1, 3971 KR DRIEBERGEN, NEDERLAND

Het Europees Instituut is een dochter van deBaak, Managementcentrum VNO-NCW. De Baak is een opleidings- en kennisinstituut op het gebied van leiderschap en ondernemerschap. De Baak richt zich op de ‘Human Side of Enterprise’, op de ontwikkeling en effectiviteit van mensen in organisaties.

Bezoek de website

eCoachPro

eCoachPro

TIVOLISTRAAT 50, 5017 HR TILBURG, NEDERLAND

De Specialisatie e-coaching wordt in samenwerking met eCoachPro aangeboden. Oprichters van eCoachPro zijn Anne Ribbers en Alexander Waringa. eCoachPro is de eerste organisatie die op basis van praktijkervaring en (wetenschappelijk) onderzoek zich heeft gespecialiseerd in alle facetten van e-coaching.

Bezoek de website

AlumnEI-platform

VOOR MEER INFORMATIE: INFO@ALUMNEI.NL

Het AlumnEI-platform is begin 2010, in nauwe samenwerking met het Europees Instituut, door een aantal bijna-afgestudeerden en oud-studenten van het Europees Instituut opgericht. Als je na je studie meer dan betrokken en op de hoogte wilt blijven, dan vind je hier alles van je gading.

Bezoek de website

St!R

St!r

POSTBUS 40767, 5004 JB TILBURG, NEDERLAND

St!R ziet het als haar maatschappelijke verantwoordelijkheid de kwaliteitstoetsing van coaching en supervisie als begeleidingsmethoden vast te stellen. De opleiding tot Master Coach is erkend door St!r. Na afronding kunt u zich bij St!r laten registreren als Erkend Coach. Met uw registratie bij St!R heeft u een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk…

Bezoek de website

Nationale DenkTank NDT

De Nationale DenkTank

KEIZERSGRACHT 264, 1016 EV, AMSTERDAM, NEDERLAND

De Nationale Denktank wil met vernieuwende ideeën de Nederlandse samenleving verder vooruit helpen. Dat doet zij oa via de jaarlijkse Nationale DenkTank: twintig jonge en getalenteerde mensen uit diverse disciplines buigen zich gezamenlijk over een maatschappelijk probleem en bedenken hier praktische oplossingen voor. Het Europees Instituut biedt persoonlijke coaching voor de deelnemers.

Bezoek de website

Professioneel Begeleiden

Professioneel Begeleiden

KLOOSTERHOF NEER B.V. NAPOLEONSWEG 128A, 6086 AJ, NEDERLAND

ProfessioneelBegeleiden.nl is een onderdeel van Kloosterhof Neer. Hun missie is om professionals maandelijks te voorzien van de meest recente inhoudsopgave van elkaars vakblad. Zo kan een structurele bijdrage worden geleverd aan een verbreding en versterking van de kennis van professioneel begeleiders.

Bezoek de website

Project Burnout

Voor meer informatie: info@project-burnout.com

Burn-outs zijn een maatschappelijk probleem waar niemand meer omheen kan. De missie van Project Burnout is de gezondheid op de werkvloer in Nederland beschikbaar en betaalbaar te maken. De focus ligt op preventie en het verlagen van stress gerelateerde klachten als burn-out, overspannenheid en oververmoeidheid.

Bezoek de website

Caleidoscoop partner Conflictcoaching

Caleidoscoop

Voor meer informatie: info@caleidoscoop.nu

De opleiding Conflictcoaching is ontwikkeld met en wordt verzorgd ism Caleidoscoop.Caleidoscoop is sinds 2003 organisaties van dienst op het gebied van mediation, conflict, samenwerken en leiderschap door onderzoek, advies, opleidingen en leertrajecten, met behulp van conflictmanagement en mediationtechnieken.

Bezoek de website

Centre for Generative Leadership

De opleiding van Manager naar Teamcoach start met de iLead Questionnaire, ontwikkeld door Ivo Callens van het Centre for Generative Leadership. Generatief Leiderschap reikt een integraal sturingskompas aan als antwoord op de veranderlijke, onzekere en complexe tijd waarin we nu werken én leven.

Bezoek de website